Beginnen uw CSR Ready Assessment

Voor wie is dit CSR-Ready Assessment bedoeld?

Onze CSR-Ready Assessment is afgestemd op de unieke behoeften van het midden- en kleinbedrijf (MKB). Wij zijn ons bewust van de specifieke uitdagingen waarmee het MKB wordt geconfronteerd bij het implementeren van initiatieven op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen (CSR) en van de aanzienlijke impact ervan op het milieu, de samenleving en de economie. Daarom helpen wij het MKB bij het ontwikkelen van bedrijfsspecifieke CSR-strategie├źn en -acties op basis van een uitgebreide analyse van hun specifieke impact gebieden en mogelijke voordelen.


Wat zijn de voordelen?

Het primaire doel van deze evaluatie is het identificeren van mogelijkheden voor uw bedrijf om zijn MVO-inspanningen te verbeteren. Gestructureerd rond typische waardeketen divisies, vragen we naar specifieke CSR-Ready acties binnen elke divisie. Na afloop ontvangt u een gepersonaliseerd, diepgaand feedbackrapport, aan de hand waarvan u actie kunt ondernemen om de sociale impact van uw bedrijf te vergroten en de ecologische voetafdruk te minimaliseren.


Hoe gebruikt u deze bron?

Het invullen van de beoordeling duurt ongeveer 30 minuten. Wij raden u aan voldoende tijd te nemen om elke vraag zorgvuldig te beantwoorden en openhartig te zijn over de huidige stand van zaken in uw bedrijf. Deze transparantie zorgt ervoor dat uw feedbackrapport waardevolle inzichten oplevert op basis waarvan u gerichte, effectieve maatregelen kunt ontwikkelen. Om uw inzicht verder te verrijken, raden wij u aan de CSR-evaluatie te koppelen aan onze modulaire training, die u meer inzicht zal geven in de implementatie van CSR binnen uw organisatie.